Internationell elit tog Golf-KM 2006

Det går som smort för vår väloljade -och trevliga- norman. Mats Karlsén har inte bara runnit genom grupperna som en het kniv genom smör utan har dessutom vunnit Kronobergs KM i golf i fredags (25/8). Och det räcker inte med det. Han slog dessutom överlägset längsta utslag. Det sägs att det var över 150 meter långt! Ok då Mats, det var nästan 250, om det ska vara så noga med en siffra hit eller dit.

Även priset för närmast pin gick till en nordman men i det här fallet gällde det Norrlands-Hellman.

Utomordentliga arrangörer var f d Kassan och Korv-Anders. De fixade tom att regndropparna i början upphörde så att avslutningen speladas i flödande sol.

Grattis till segrarna, tack till Kassa och Korv, och heders till alla deltagare för gott humör och rikliga bidrag till ett prisbord som aldrig ville ta slut! Sista valet gjorde f d Kassan (se bild) och det gällde det ganska usla vin han själv bidragit med. 

Resultat (slagtävling netto):

1  Norman         71

2  Senarsson     73

3  Korv-Anders  74

4 I stort sett resten

 

Rapporterade Sven

 

 Kommentarer är stängt.