Golf KM 2009 på Österhaninge GK

På närmast enträgen begäran av  alias f d Kassan  så skall det fulla resultatet av Kronobergs ståtliga Golfmästerkap 2009 redovisas. I ett kort sammandrag har meddelats att Kjesaren var obönhörlig i sitt spel och att eviga tvåan (Sven Enarsson) kom, ja just det, tvåa ( här är det åter plats för ett framväst ”jävlar”). På samma poäng som den värdige tvåan kom den enträgne Rondellen men på grund av sitt oerhört mycket högre handikapp blev han definitivt trea. Långt därefter kom en trio som det är ganska ointressant att närmare beskriva och ordningsbestämma men det kan ju hända att ifall detta inte görs så fortsätter f d Kassan att trakassera skrivaren trots att hans egen prestation nu fått sin riktiga och omfattande beskrivning. Alltså kom de, fast långt efter eliten, i följande ordning: Gottlänningen, Pälshandlarn som väl egentligen också är f d nu för tiden och sist Linkan. Tror jag (dvs Sven Enarsson)

Ynkligt att bara 6 Kronobergsgolfare ställer upp. Boka sista fredagen i augusti 2010 redan nu. Vi ska då pröva att spela endast på eftermiddagen eftersom ryktesvis en del av Kronisarna arbetar på fredagarna.Kommentarer är stängt.