Augustidubbeln 2011

Hej Kronisar!

Augustidubbeln genomfördes under gott ledarskap av Hemsidan Loboda som då också i lätt ton nämnde till Eder Tulpén att han skulle “snygga upp” hemsidan som därefter ej synts till.

Efter ett viskande samtal med Tulpén genomfördes en oantastlig lottning. Klubbens höga standard visades genom att alla gick till kvartsfinal. På övre halvan mötte Alpinisten Genberg och Lobban Sala paret Fotfelet Urban och Åldsten Backvall. Lobban utlobbade Fotfelet och gick till semi med Alpinisten, 9-5..

Den andra matchen på övre halvan gick mellan Yngstingen Backwall/Kaklet Olsén och Väggen Hjalmarsson/nye Mattias Fahlander. Yngstingen slog hål på Väggen som av någon anledning hela tiden försökte spela på Kaklet. Yngstingen/Kaklet vann med 9-8.

Pojken Backwall ihop med Gubben Svensson blev utsatta för kanoneri av Gökungen Steen/Nollan Kultti på nedre halvan. 12 – 4 till kanonerna. Nertill fanns också Hårbandet Carlsson och Sjökapten Lindblom som mötte Hövdingen Fahlander i storform, dock handikappad av en tung Tulpén. Hövdingen vidare till semi med 9-7.

I semin blev handikappet alltför tungt för Hövdingen. Kanonerna Gökungen/Nollan storvann med 11-2. Nästan lika tungt gick det för Lobban och Alpinisten mot Yngstingen/Kaklet. Yngstingen täckte nu hela banan och Kaklet kunde ta kafferast redan innan segern med 11-4 var spikad.

Efter ett par veckors sårslickande kunde finalen spelas. Det small och skreks och skrattades på banan och när röken skingrats hade Yngstingens bössa knallat lite bättre än kanonerna från Gökungen och Nollan: 6-4, 4-6, 10-8 (supertiebreak). I förtroende berättade Yngstingen att inne i röken hade faktiskt också Kaklet glänst!

Grattis till årets vinnare; Yngstingen Backwall och Kaklet Olsén

Rapporterade Tunge TulpénKommentarer är stängt.